Edward Furlong opent boekje over het verliezen van 'Terminator'-rol in 'Rise of the Machines'

Edward Furlong opent boekje over het verliezen van 'Terminator'-rol in 'Rise of the Machines'

Na één deel mocht hij niet langer zijn personage John Connor vertolken...

Terminator 2: Judgment Day was het acteerdebuut van Edward Furlong in 1991 en "één van de beste vervolgen aller tijden" katapulteerde hem vrijwel onmiddellijk naar het sterrendom.

Hoewel geen van zijn films daarna ooit nog hetzelfde niveau bereikten, bleef Furlong altijd een favoriet bij de fans vanwege zijn onovertroffen vertolking van de jonge verzetsleider John Connor.

Ongekend hoge gage
Hij is eerder ook open geweest over zijn problemen met drank en drugs en nu heeft hij in een nieuw interview onthuld hoe dat hem uiteindelijk een terugkeer kostte naar de rol die hem zo beroemd maakte.

In een gesprek met 'Inside of You' vertelde de nu 46-jarige Furlong over het feit dat hij niet alleen geboekt was om Connor opnieuw te vertolken in Terminator 3: Rise of the Machines (2003), maar dat daar ook een, voor die tijd, gigantische cheque aan vast hing van enkele miljoenen dollars.

Vervangen door Nick Stahl
Het ging echter fout toen de acteur dit met vrienden ging vieren in een club: "We dronken wat, maar ik dronk veel te veel en schijn daarna een overdosis pillen te hebben genomen en kreeg een aanval. Er moest een ambulance aan te pas komen en toen alles uitlekte, werd het contract ingetrokken. Ik had er zo'n spijt van, maar het deed er niet meer toe".



NieuwsFilm

meest populair