Adam Sandler bevestigt nu ook zelf dat 'Happy Gilmore 2' een feit is

Adam Sandler bevestigt nu ook zelf dat 'Happy Gilmore 2' een feit is

Het maakt onderdeel uit van de komiek zijn samenwerking met Netflix...

Twee weken geleden was er een bericht dat de klassieker Happy Gilmore met Adam Sandler een sequel zou krijgen. Dit kwam van medespeler Christopher McDonald en zorgde voor veel vreugde.

Inmiddels heeft hoofdrolspeler Sandler zelf ook eindelijk van zich laten horen en nu kunnen we dus echt concluderen, er komt een Happy Gilmore 2 en een eerste versie van het scenario is al geschreven.

Updates
Tijdens een interview ter promotie van Spaceman op 'Netflix' sprak de acteur met radiopresentator Dan Patrick in zijn sportprogramma over de uitspraken van McDonald en de huidige status van het vervolg.

De online reacties op het nieuws waren online bijna allemaal positief, een zeldzaamheid in deze tijd. Gezien de deal die Sandler heeft gesloten met de streaminggigant past het in de lijn der aangekondigde projecten.

Plotseling
Veel fans van Happy Gilmore hadden totaal niet verwacht dat ze het nieuws zouden krijgen over één van hun favoriete comedy's via een podcast in Cleveland. Maar zo werkt tegenwoordig het media-ecosysteem.



NieuwsFilm

meest populair