James Gunn stelt fans gerust die zich zorgen maken over Lex Luthor in 'Superman'

James Gunn stelt fans gerust die zich zorgen maken over Lex Luthor in 'Superman'

Hij wordt de belangrijkste tegenstander voor de zoon van Krypton en niemand anders...

De Superman-reboot van DC Studios is nu in productie, waarbij schrijver en regisseur James Gunn een nieuw tijdperk voor de Man van Staal inluidt. Uiteraard doen er veel geruchten de ronde.

Een recente ging over de slechterik van het verhaal waarbij men suggereerde dat er mogelijk een kwaadaardige kloonversie van Suups (David Corenswet) ontwikkeld wordt door Lex Luthor (Nicholas Hoult).

Leren van fouten uit het verleden
Sommige fans maken zich zorgen dat dit misschien te veel gaat lijken op eerdere (niet goed ontvangen) verhaallijnen, zoals de lachwekkende Nuclear Man in Superman IV: A Quest for Peace of zelfs Doomsday in Batman v Superman: Dawn of Justice met Luthor meer aan de zijlijn.

Onlangs ging Gunn weer naar het voor hem vertrouwde Threads om het gerucht helemaal te ontkrachten en bevestigde dat de centrale rivaliteit tussen beide hoofdpersonen de kern van zijn film zal blijven.

Vanaf juli 2025 in de bioscoop
"De hoofdpersoon is, schokkend genoeg, Superman. En de belangrijkste schurk is, schokkend genoeg, Lex Luthor. Ik weet niet waar al het spul steeds vandaan komt, maar het is iets anders dan dit. Er komen elke dag zoveel verhalen uit dat het moeilijk is om ermee om te gaan en elke keer als ik reageer, geef ik er aandacht aan. Dus ik zeg nogmaals: Geloof er niets van tenzij je het HIER leest. Waarom zou je het al willen weten?"



NieuwsFilm

meest populair