Vanaf deze dag kijk je 'Argylle' - de grootste flop van 2024 tot op heden - op Apple TV+

Vanaf deze dag kijk je 'Argylle' - de grootste flop van 2024 tot op heden - op Apple TV+

De spionagefilm van Matthew Vaughn bracht wereldwijd minder dan 100 miljoen dollar op.

Het jaar is niet heel goed van start gegaan voor Matthew Vaughn. De Kingsman-regisseur kwam onlangs uit met zijn nieuwe actiefilm Argylle, en de reacties van zowel critici als het publiek waren niet bepaald enthousiast te noemen.

De film is zelfs de grootste flop van het jaar geworden, met wereldwijd slechts 95 miljoen dollar aan inkomsten in de bioscoop. Maar er is nog een kans dat de film het goed zal doen op streaming. Nu weten we wanneer hij uitkomt.

Apple TV+
De film zal te zien zijn op Apple TV+, en verschijnt 12 april al op de streamingdienst. "Laat Argylle over een week je favoriete date zijn voor de avond," zo schrijft de dienst op social media.

De film gaat over een schrijfster (Bryce Dallas Howard) wiens boeken over de spion Argylle (Henry Cavill) ineens verdacht veel overeenkomsten beginnen te vertonen met de echte wereld.

Verdere cast
Dat zijn al een paar bekende namen, maar daar houdt het niet op. Ook acteurs als John Cena, Sam Rockwell, Bryan Cranston en Catherine O'Hara hebben rollen in de film, en zelfs zangeres Dua Lipa verschijnt in beeld.



NieuwsFilm

meest populair