Die nieuwe poster voor 'The Fantastic Four' hint naar een alternatieve aanpak

Die nieuwe poster voor 'The Fantastic Four' hint naar een alternatieve aanpak

We lieten al weten dat je de Human Torch op de poster kunt zien, maar er is nog iets anders dat je misschien hebt gemist.

Afgelopen donderdag postte Marvel Studios op hun sociale kanalen een nieuwe poster van The Fantastic Four, ter ere van '4-4 Day'. Die poster toonde ons een eerste blik op de Human Torch.

Maar dat is niet alles. Op de concept art is namelijk ook de skyline van een stad te zien, en alhoewel je zou denken dat dit gewoon New York City moet voorstellen (de thuisbasis van de Fantastic Four), lijkt het er bij nader inzien toch niet echt op.

Alternatief universum?
De skyline is zelfs retrofuturistisch te noemen. Het houdt zeker geen verband met iets dat we op onze Aarde kennen, zelfs niet in het Marvel Cinematic Universe. Wellicht speelt de film zich dus helemaal niet af op onze Aarde.

Dat heeft het internet tenminste geconcludeerd. De poster lijkt aan te sluiten op de fan-theorie dat de Fantastic Four in een alternatief universum zouden opereren, als onderdeel van de grotere Multiverse Saga die door het MCU wordt verteld.

Jaren zestig
Als dit waar is, dan kunnen we waarschijnlijk een heel andere wereld in The Fantastic Four verwachten, geïnspireerd op de stijlen en technologieën uit de jaren zestig. Het valt dan nog te bezien hoe de Fantastic Four in aanraking komen met het 'gewone' Marvel-universum.


Natuurlijk is dit allemaal maar speculatie. We zullen meer weten wanneer we dichter bij de releasedatum van de film komen. The Fantastic Four wordt geregisseerd door Matt Shakman en zal in juli 2025 in de bioscoopzalen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair