Nicole Kidman haat eigenlijk al die glamour maar verdient er dik geld mee

Nicole Kidman haat eigenlijk al die glamour maar verdient er dik geld mee

Nicole Kidman heeft moeite met glamour van de rode loper, maar vindt haar privéleven belangrijker.

Nicole Kidman wordt ouder en wijzer en durft steeds meer te zeggen wat zij vindt. De doorgaans introverte actrice van films als The Northman en Aquaman vertelde recent dat zij toch wel wat moeite heeft met die zogeheten red carpets: de premières en prijsuitreikingen.

Hier in gesprek met Elle vertelde de 56-jarige ster dat ze eigenlijk al die glamour en aandacht moeilijk vindt. Ze zei: "Het stylen voor een A-list event en het aanwezig zijn bij zo'n belangrijk evenement kan soms overweldigen. Het voelt soms onecht."

Netwerken is een verplichting
Ze vervolgde met: "Ik wil dan weg, mijn jurk uit en mijn pyjama aan. Ik voel me het tegenovergestelde van Assepoester. Ik ga graag naar huis en terug naar mezelf. Ik ben dan moe, wil weer opwarmen en de rust en de werkelijkheid in."

Nicole Kidman zou rustig met dat netwerken kunnen stoppen, want ze heeft een geschat vermogen van 250 miljoen Amerikaanse dollar. Toch acteert ze nog steeds graag en vindt ze model staan voor verschillende merken fijn. Ze moet dus wel aanwezig zijn bij zulke bijeenkomsten. Al waardeert ze die ervaringen, haar privéleven is zeker zo belangrijk.

Wat is het belangrijkst
Ze zei dan ook: "Ik heb een heerlijk leven met mensen van wie ik hou. Ik heb dochters, ben een echtgenote, ik ben een zus, een tante, een beste vriendin. Dat is het doel in het leven, net als de mate van respect hebben voor hen en hoe je hen achterlaat."



Page Six vertelt in de YouTube-video meer over het interview en de fotosessie.

NieuwsFilm

meest populair