4 toffe films om vanavond op Disney+ te streamen

4 toffe films om vanavond op Disney+ te streamen

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en vier interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Soul (2020)
Regie: Pete Doctor en Kemp Powers | Cast: Jamie Foxx, Tina Fey, Rachel House, e.a. | Kijk direct
De gedesillusioneerde muziekleraar Joe Gardner, die droomt van een carrière als jazzmuzikant, belandt na een ongeluk in een bijzondere wereld waar zielen gekweekt worden voordat ze naar aarde afreizen en bezitnemen van lichamen. Samen met de cynische 22 probeert Gardner terug te keren als mens.



Bad Times at the El Royale (2018)
Regie: Drew Goddard | Cast: Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jeff Bridges, e.a. | Kijk direct
Zeven vreemden met ieder een duister geheim ontmoeten elkaar in een afgelegen, louche hotel, dat precies van Californië en Nevada ligt en een sinister verleden heeft. Tijdens een laatste, mogelijk fatale nacht krijgt iedereen de kans om iets goed te maken - voordat alles naar de verdoemenis gaat.



Encanto (2021)
Regie: Jared Bush en Byron Howard | Cast: Stephanie Beatriz, María Cecilia Botero, John Leguizamo, e.a. | Kijk direct
zElk kind van de familie is gezegend met een unieke gave, op Mirabel na. Maar wanneer de kracht die om Encanto hangt in gevaar is, ontdekt Mirabel dat juist zij de sleutel is om de magie te redden. Alle hoop is op haar gevestigd.



Red Sparrow (2018)
Regie: Francis Lawrence | Cast: Jennifer Lawrence, Matthias Schoenaerts, Joel Edgerton, e.a. | Kijk direct
Dominika, een voormalig balletdanseres, wordt door haar oom naar de Sparrow-school gestuurd: een regeringsprogramma waar knappe, jonge Russen worden opgeleid tot spionnen. Ze krijgt de opdracht om een Amerikaanse agent te verleiden om informatie te winnen over de CIA. Deze missie wordt bemoeilijkt wanneer die organisatie haar juist wil rekruteren.



NieuwsFilm

meest populair