3 gave actiefilms om vanavond te kijken

3 gave actiefilms om vanavond te kijken

Liefhebbers van het actiegenre opgelet: dit zijn leuke actiefilms voor vanavond.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie actiefilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Captain America: The Winter Soldier (2014)
Regie: Joe en Anthony Russo | Cast: Chris Evans, Sebastian Stan, Anthony Mackie, e.a. | Te zien op: Disney+
Wanneer Steve Rogers ontdekt dat veiligheidsorganisatie S.H.I.E.L.D. wordt geïnfiltreerd door een groep onzuivere figuren, komt de supersoldaat samen met Black Widow en de gevleugelde nieuwkomer Falcon in actie om hen te ontmaskeren. De helden worden echter gedwarsboomd door een professionele huurmoordenaar, die er alles aan doet om hen te stoppen.



Top Gun: Maverick (2022)
Regie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, e.a. | Te zien op: Netflix
Maverick is al dertig jaar als piloot in dienst bij de marine en zou ook niet anders willen. Hij ontwijkt alle promoties om te kunnen blijven vliegen. Hoewel hij succesvol is in de lucht, is hij dat niet op de grond. Wanneer hij wordt geconfronteerd met zijn verleden, besluit Maverick dat het hoogtijd is om daar verandering in te brengen. Ondertussen begint hij met zijn collega's aan een van zijn gevaarlijkste missies ooit.



Extraction (2020)
Regie: Sam Hargrave | Cast: Chris Hemsworth, Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda, e.a. | Te zien op: Netflix
Huurling Tyler Rake en zijn team worden door een Indiase drugsbaron ingeschakeld om diens tienerzoon uit de klauwen van een concurrent uit Bangladesh te bevrijden. Voor die missie reist Rake af naar hoofdstad Dhaka, waar hij in de levensgevaarlijke onderwereld belandt. Ondertussen zoekt hij ook zelf naar verlossing.



NieuwsFilm

meest populair