Kirsten Dunst maakt zich met deze Marvel-uitspraak niet erg geliefd

Kirsten Dunst maakt zich met deze Marvel-uitspraak niet erg geliefd

De actrice wil terugkeren als MJ, maar laat zich weer eens bedenkelijk uit over de superheldenstudio.

Recentelijk kwam er nog een artikel voorbij op FilmTotaal over Kirsten Dunst. De actrice vindt het namelijk jammer dat zij niet werd gevraagd voor Spider-Man: No Way Home. Toch zorgt ze met haar recente uitspraak ervoor dat een terugkeer alleen maar kleiner wordt.

Dunst heeft natuurlijk al in de nodige films gespeeld, maar een van haar bekendste werken is ongetwijfeld haar rol als MJ in de Spider-Man-trilogie van Sam Raimi. Ondanks het feit dat veel superhelden en schurken te zien waren in No Way Home, was Dunst niet van de partij.

Terugkeer
De actrice bevestigde recentelijk nog dat zij hier simpelweg niet voor werd gevraagd. Ze had het anders wel graag gedaan. Eerder zei ze al dat ze maar wat graag opnieuw in een superheldenfilm zou opduiken, maar dan wel enkel en alleen voor het salaris.

Zo zei Dunst dat ze graag opnieuw in de huid zou willen kruipen van MJ of zelfs een nieuw personage zou spelen in een Marvel of DC-film. De actrice zei toen nog dat ze dit wilde doen omdat ze hier flink betaald voor zou krijgen. Haar nieuwste uitspraak past ook in dit rijtje thuis.

Opvallend
Dunst zegt nu namelijk dat ze geen enkele Marvel-film heeft gezien sinds haar eigen Spider-Man 3: "Het is gewoon niet mijn ding. Ik heb wel 'Paw Patrol' gezien". Er doet dan wel een gerucht de ronde dat er misschien een Spider-Man 4 aankomt, de vraag is of de filmstudio opnieuw met haar wil samenwerken als ze niet veel om de films geeft.NieuwsFilm

meest populair