Jenny McCarthy vertelt over angstige pestmomenten: "Ze staken mijn haar in brand"

Jenny McCarthy vertelt over angstige pestmomenten: "Ze staken mijn haar in brand"

Jenny McCarthy vertelt over haar jeugd en weerbaarheid tegen pesten en beledigingen, wat haar sterker maakte.

Jenny McCarthy mag nu dan wel een succesvol, goedlachs jurylid zijn in The Masked Singer en een graag gezien Playboy-model. Maar in de jaren 80 zag haar toekomst er slecht uit.

Recent vertelde de 51-jarige actrice uit Scary Movie 3 en Scream 3 hier in de podcast van The Coop with Kit: "Ik was gek op make-up en haar, dus had ik heel lang en gepermanent haar en droeg ik veel make-up. Maar ik zat op een katholieke meisjesschool en die meiden konden dat niet uitstaan."

Zelf weerbaar zijn
Jenny vertelde verder: "Die meisjes wachtten me op na school of probeerden me uit huis te lokken. Dat was eng. Ook staken ze mijn haar in brand. Ik vertelde niets over het pesten thuis, omdat ik dacht dat mijn moeder me een sufferd zou vinden. Ze kwam er zelf achter. Maar ik hoef dat begrip niet en ik hoef dat medelijden niet."

Ook zei ze: "Ik wil dingen zelf kunnen oplossen en ik wil een ander niet tot last zijn. Ook kwam ik er snel achter dat mensen die beledigen hun niveau laten zien en dat ik met mijn reactie de mijne toon. Terugkijkend realiseer ik me dat ze me weerbaar maakten voor Hollywood. Al die beledigingen doen me niets."

Lekker suf zijn
Jenny vond haar weg in de wereld en zei: "Ik probeer mensen te laten lachen ten koste van mezelf door een beetje suf te doen. Dat helpt om meisjes om me heen te sussen." Op haar Instagram is zo'n suf filmpje te zien.



NieuwsFilm

meest populair