Algemeen

Eerste stappen Terminator 4 gezet

door Jeffrey op 24.05.2008 om 15:50 in Algemeen
McG, de regisseur van het aankomende Terminator 4 (aka Terminator Salvation: The Future Begins) heeft een productieblog gestart op de officiële website van de film.

In zijn eerste bericht verklaart McG dat de makers begonnen zijn met de basisfotografie voor Terminator 4. Hij belooft dat hij er alles aan zal doen om een film af te leveren die de vergelijking met de eerste trilogie kan doorstaan. McG heeft het over "realistische en tastbare shots", "nooit geziene inspirerende designs" en stelt een blik op de post-apocalyptische toekomst in het vooruitzicht.

Verder ziet de regisseur in Christian Bale de perfecte incarnatie van John Connors kracht en strijdlust: "I know he's perfect for his role". Anton Yelchin, die Kyle Reese speelt, is zich volgens McG dan weer zwaar aan het voorbereiden op zijn rol door continu de beelden van zijn voorganger Michael Biehn te bestuderen.

McG sprak al met James Cameron (regisseur van T1 en T2), Arnold Schwarzenegger en Jonah Nolan (broer van Christopher en scenarist van The Dark Knight en The Prestige). Hij sloot zijn mededeling af met een eerste foto van hoe Los Angeles er na Judgment Day zou kunnen uitzien.
4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

tukkerstein

Avatar

De kans dat deze vierde film vergelijkbaar is met de voorgaande delen acht ik nihil gezien de filmografie van McG, maar toch heb ik wel enigszins zin in dit deel. De afbeelding ziet er heel aardig uit, en het einde van T3 doet hopen naar meer.

Queenfan

Avatar

Zou McG dan toch voor een verrassing kunnen zorgen?! Smiley face

geertvdheide

Avatar

Zo positief als de deelname van Christian Bale is, zo negatief is die van McG. Zijn talent moet wel erg gegroeid zijn wil hij een film afleveren als T2. Ik wil graag dat dit een geweldige voortzetting van de reeks wordt, maar de kans dat dit goed gaat is helaas niet heel hoog...

Sasskia

Avatar

Nou ja T1 was low budget en heus geen A++ film.
Maar, een dikke B+ was het toch wel.

T2 vond ik een enorme verrassing. Is een van mijn favoriete films waarbij ik het echt heel erg vond dat Arnie dood ging.
Mooie zwarte verhaallijn die zowaar vrij realistisch leek.

T3 vond ik een propagandafilm van Governor Arneh.
Echt ik vond het een vieze film, elke keer dat de terminator een grapje maakte hoorde ik de PR-adviseur van Arneh iets tegen de regisseur zeggen (neee, de terminator is een grappige kerel en arnie ook!)
Daarbij een volledige mis-cast van zowel John Connors als die wannabe-Sarah (alhoewel zij nog redelijk te pruimen was).

In feite is de T1-2-3 reeks helemaal niet zo geweldig. Ik verwacht van T4 iets tussen de B+ van T1 en de C- van T3 in.
ZEKER geen A+ van T2.

(u volgt het nog allemaal?)

nieuwslaatste nieuws

meest populair