Eerste stappen Terminator 4 gezet

McG, de regisseur van het aankomende Terminator 4 (aka Terminator Salvation: The Future Begins) heeft een productieblog gestart op de officiële website van de film.

In zijn eerste bericht verklaart McG dat de makers begonnen zijn met de basisfotografie voor Terminator 4. Hij belooft dat hij er alles aan zal doen om een film af te leveren die de vergelijking met de eerste trilogie kan doorstaan. McG heeft het over "realistische en tastbare shots", "nooit geziene inspirerende designs" en stelt een blik op de post-apocalyptische toekomst in het vooruitzicht.

Verder ziet de regisseur in Christian Bale de perfecte incarnatie van John Connors kracht en strijdlust: "I know he's perfect for his role". Anton Yelchin, die Kyle Reese speelt, is zich volgens McG dan weer zwaar aan het voorbereiden op zijn rol door continu de beelden van zijn voorganger Michael Biehn te bestuderen.

McG sprak al met James Cameron (regisseur van T1 en T2), Arnold Schwarzenegger en Jonah Nolan (broer van Christopher en scenarist van The Dark Knight en The Prestige). Hij sloot zijn mededeling af met een eerste foto van hoe Los Angeles er na Judgment Day zou kunnen uitzien.



NieuwsFilm

meest populair