Robert Downey Jr. lijkt volledig open te staan voor een Iron Man terugkeer

Robert Downey Jr. lijkt volledig open te staan voor een Iron Man terugkeer

De geliefde acteur laat zich er tijdens een recent interview weer eens over uit.

Robert Downey Jr. was jarenlang hét gezicht van Marvel. In diverse blockbusters was de acteur te zien als Tony Stark / Iron Man, maar na Avengers: Endgame werd er een punt achter zijn verhaal gezet. Komt hier echter nog verandering in?

Ondanks het feit dat Iron Man in Endgame het loodje legt, wordt er al een lange tijd gesproken van een terugkeer van Downey Jr. als de geliefde superheld. Nu reageert de acteur hier zelf op en fans zijn dolblij met het onderstaande antwoord.

Reactie
Toen Downey Jr. door Esquire werd geïnterviewd om het te hebben over zijn Oscar winnende rol in Oppenheimer, werd hem ook gevraagd of hij nog eens terug zou willen keren als de superheld. Zijn antwoord? "Maar wat graag. Iron Man maakt deel uit van mijn DNA. Hij koos mij uit".

De journalist liet weten dat het lastig zou zijn om hem terug te brengen, maar ook daar wist de acteur mee om te gaan: "Ik zeg altijd: ga niet tegen Kevin Feige in. Dat ga je nooit winnen. Hij is namelijk 'the house', en 'the house always wins'".

Afwachten
Superheldenfilms scoren minder goed dan voorheen, maar Downey Jr. was altijd razend populair. Dit zou een van de grote redenen zijn waarom de grote Marvel-baas Feige de fan-favoriet terug zou willen brengen voor meer avonturen. Gezien zijn antwoorden lijkt het er misschien wel van te gaan komen.



NieuwsFilm

meest populair