Nieuwe 'Furiosa'-poster zorgt voor verdeeldheid: fantastisch of een gedrocht?

Nieuwe 'Furiosa'-poster zorgt voor verdeeldheid: fantastisch of een gedrocht?

Hoofdrolspelers Anya Taylor-Joy en Chris Hemsworth pronken op de nieuwe poster.

Over iets meer dan een maand kunnen we eindelijk gaan genieten van Furiosa: A Mad Max Saga, de vijfde film in de geliefde Mad Max-franchise. Nu worden we weer getrakteerd op een nieuwe poster waar de twee hoofdrolspelers op staan.

Deze keer kruipt Anya Taylor-Joy in de huid van Furiosa. Dit personage werd in Mad Max: Fury Road nog gespeeld door Charlize Theron. Ondanks het feit dat zij het geweldig deed, speelt Furiosa zich een lange tijd af voor de gebeurtenissen in Fury Road.

Vervanger
Als gevolg hiervan besloot regisseur George Miller dat het beter zou zijn om Theron te vervangen door Taylor-Joy. De actrice staat er echter niet alleen voor. De andere hoofdrol wordt ingevuld door niemand minder dan Chris Hemsworth.

De Marvel-acteur kruipt in de huid van de grote schurk, Warlord Dementus. Hij is de leider van de meedogenloze Biker Horde en ontvoert de jonge Furiosa uit haar thuis. Zij heeft vervolgens maar een doel voor ogen: wraak nemen en terugkeren naar haar familie.

Poster
De nieuwe Furiosa-poster is nu op de Mad Max Saga Instagram-pagina te vinden. Hoewel deze binnen enkele uren duizenden keren 'geliket' werd, is niet iedereen overtuigd. Bekijk de poster hieronder zelf en de wisselvallige reacties die eronder staan.NieuwsFilm

meest populair