Robert Rodriguez laat weten of die derde 'Machete'-film er ooit nog komt

Robert Rodriguez laat weten of die derde 'Machete'-film er ooit nog komt

En reageert op de claim van Danny Trejo dat hij de rechten verkocht heeft...

In 2010 en 2013 kwam visionair Robert Rodriguez met Machete en Machete Kills, twee verschrikkelijke over-the-top actiefilms met een extreme overdaad aan bloed, explosies, kogels, achtervolgingen, schaars geklede actrices en een stoere Danny Trejo in de titelrol.

Achteraf kondigde een fake trailer een derde deel aan, Machete Kills Again... In Space! Maar onlangs deed Trejo de opmerkelijke uitspraak dat hij betwijfelt of Rodriguez de trilogie überhaupt nog wel af kan ronden.

Banden met Rusland
Trejo zei tijdens een interview met maker Rob Zombie dat hij de indruk had dat Rodriguez de rechten op de franchise had verkocht "aan de Russen of zoiets", waardoor het project definitief werd stopgezet.

Maar Rodriguez bestrafte dit snel en meldde aan 'IndieWire' dat zijn oude vriend niet precies op de hoogte was van de informatie: "Ik behoud alle rechten en ben van plan er nog eentje te maken. Ik ben alleen gestopt met zeggen dat we dat doen totdat we het ook daadwerkelijk gaan doen".

Respect voor zijn passie
Het is in ieder geval duidelijk dat Trejo het project in de versnelling probeert te krijgen. Zie hieronder wat fans destijds lekker maakte.



NieuwsFilm

meest populair