De nieuwe cape van Superman geteased op opvallende setfoto?

De nieuwe cape van Superman geteased op opvallende setfoto?

Actrice Rachel Brosnahan grapt dat ze in haar rol werd vervangen, maar de foto hint naar meer.

Superman (voorheen Superman: Legacy) is nu bezig met filmen. Regisseur James Gunn en zijn cast zijn momenteel hard aan het werk in de Amerikaanse stad Atlanta om de film af te maken.

Dat betekent dat er soms updates van diezelfde cast voorbijkomen op sociale media, en dat is nu weer het geval. Actrice Rachel Brosnahan, die Lois Lane speelt in de film, plaatste afgelopen week een nieuwe foto op Instagram.

De cape
Op die foto zien we de hond van David Corenswet in de stoel van Brosnahan. De actrice zelf grapt erbij dat ze "opnieuw [werd] gecast" in haar rol.

Maar als je goed kijkt naar de foto, dan zie je in de achtergrond een rode cape hangen. En daarmee lijkt het erop dat dit de eerste tease is van de iconische cape van Superman.

Release
Een fan vroeg Gunn hierover, maar de regisseur wou niet reageren. Het lijkt er echter wel op dat we hiermee een eerste blik op de cape hebben gekregen. Waarschijnlijk weten we binnenkort meer.


Superman staat gepland voor een release op 11 juli 2025 en wordt de eerste film in het nieuwe DC Universe van Warner Bros. Discovery. Met dit DCU wil de studio opnieuw de concurrentie aangaan met Marvel.

NieuwsFilm

meest populair