Chatsessie met makers The Hobbit

Gisteren hebben regisseur Guillermo del Toro en uitvoerend producent Peter Jackson vragen van fans over The Hobbit beantwoord. In een online chatsessie werden de 20 meest populaire vragen van de afgelopen weken behandeld, maar er was ook ruimte voor spontane vragen.

De vraag die de meeste fans bezighield, is welke LOTR-acteurs ook in The Hobbit zullen aantreden. Del Toro antwoordde dat hij alle acteurs uit de originele trilogie zal vragen om hun rol opnieuw op te nemen. Hercasten is geen optie, tenzij gezondheid, beschikbaarheid of bereidwilligheid een obstakel zouden vormen.

Op nummer twee stond de vraag welk materiaal de makers zullen gebruiken voor de sequel. Daarop antwoordde Del Toro dat het de bedoeling is om een interessante manier te vinden om The Hobbit met The Fellowship te verbinden. De sequel moet relevant en emotioneel sterk genoeg zijn, maar het is de bedoeling om The Hobbit in één film te bevatten.

Het eerste deel van The Hobbit zou gereleased worden in december 2011, de sequel staat gepland voor december 2012. De volledige chatsessie kan u hier nalezen.



NieuwsFilm

meest populair