Volgens Alison Brie is het langverwachte 'Community'-filmscript klaar: "Je hoorde het hier eerst"

Volgens Alison Brie is het langverwachte 'Community'-filmscript klaar: "Je hoorde het hier eerst"

In 2022 kondigde Peacock aan dat ze een film zouden maken van de Community-serie en nu het script eindelijk klaar is kunnen de opnames van start gaan.

Actrice Alison Brie deelt tijdens 'Watch What Happens Live With Andy Cohen' een belangrijke update over het Community-filmscript van Dan Harmon en Andrew Guest.

"We hebben een script, je hoorde het hier eerst. Het script is zo grappig. Ik hoop dat Annie niet te veel veranderd is, want ik hield van haar zoals ze was," aldus Brie.

Wie keert terug?
In 2022 kondigde Peacock aan dat ze een film zouden maken van de Community-serie en er werd ook bekendgemaakt dat een groot deel van de cast terugkeerde voor de verfilming.

De cast bestaat uit o.a. Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Donald Glover, Ken Jeong, Jim Rash en Alison Brie.

Annie Edison
Brie speelde in de populaire gelijknamige sitcom het personage Annie Edison. Een leergierige en ambitieuze student die allesbehalve ontspannen is.



"Ik ben geen ontspannen persoon, Britta. Ik denk vooruit. Ik bereid voor. Ik improviseer mijn leven niet zoals Caroline Decker, die waarschijnlijk een hele slechte reputatie heeft en een onafgemaakte zeemeermin-tatoeage," aldus Annie in seizoen 2

NieuwsFilm

meest populair