De Seine kleurt bloedrood in trailer voor haaienthriller 'Under Paris'

De Seine kleurt bloedrood in trailer voor haaienthriller 'Under Paris'

Vanaf juni kan je de nieuwste aanwinst op Netflix streamen...

Streaminggigant Netflix gaat zich wagen aan een heuse monster-movie en laat een grote witte haai los in de Franse hoofdstad met hun nieuwste titel Under Paris die eerst nog Sharks heette.

Nu zijn er een trailer en poster online verschenen die je hieronder kunt bekijken. Afgaande op de beelden lijkt dit een serieuze haaienthriller te worden in plaats van de campy onzin van studios als The Asylum.

Cast en plot
De hoofdrollen zijn voor Bérénice Bejo, die een Oscar-nominatie verdiende voor haar optreden in The Artist, Léa Léviant en Nassim Lyes.

Het verhaal speelt zich af in de zomer van 2024. In Parijs worden voor het eerst de Wereldkampioenschappen triatlon op de Seine gehouden. Een briljante wetenschapster hoort van een jonge milieuactiviste dat er diep in de rivier een haai zwemt. Om een ware slachtpartij te voorkomen, bundelen ze hun krachten met de commandant van de rivierpolitie.

Ervaren maker
De regie ligt in handen van de Fransman Xavier Gens, die onder andere in Hollywood eerder het matige, maar succesvolle Hitman (2007) regisseerde en de jammerlijk geflopte apocalyptische survivalhorror The Divide (2011).





NieuwsFilm

meest populair