Deze grote sterren keren terug voor het vierde deel in de 'Bridget Jones'-reeks

Deze grote sterren keren terug voor het vierde deel in de 'Bridget Jones'-reeks

Maar een van de bekende acteurs doet volgens media niet mee aan Mad About the Boy...

Een nieuwe film in de Bridget Jones-franchise is in de maak en de cast is inmiddels bekendgemaakt. Ondanks dat er een aantal bekende gezichten terugkeren voor het vierde deel, ontbreekt er één belangrijke naam op die lijst volgens BBC: Colin Firth.

De opnames voor het vierde deel in de Bridget Jones-reeks gaan binnenkort al van start en omdat we er al een tijd op wachten is de cast nu bekendgemaakt.

Hugh Grant
In Bridget Jones: Mad About the Boy keren de oude gezichten terug. Zo zien we Renée Zellweger weer als de chaotische Bridget en pakt Hugh Grant ook zijn rol weer op.

Dat melden verschillende Amerikaanse media. Ook Emma Thompson is te zien in het gloednieuwe deel van de geliefde romcom-franchise. Ook Leo Woodall en Chiwetel Ejiofor hebben rollen bemachtigd.

Colin Firth?
Er ontbreekt daarmee een belangrijke naam: Colin Firth. Volgens BBC is hij helaas niet van de partij voor Bridget Jones: Mad About the Boy van regisseur Michael Morris.De film zal opnieuw gaan over Bridget Jones, inmiddels alleenstaande moeder die worstelt in de huidige samenleving van sociale media en datingapps. De eerdere films, Bridget Jones's Diary uit 2001, The Edge of Reason uit 2004 en Bridget Jones's Baby uit 2016, waren allemaal heel succesvol.

NieuwsFilm

meest populair