'Ferry 2' komt al snel naar Netflix: cast bekendgemaakt

'Ferry 2' komt al snel naar Netflix: cast bekendgemaakt

De eerste beelden van het vervolg op Ferry van Undercover zijn nu te zien.

We zijn nog lang niet klaar met Undercover en na de film Ferry en Ferry: De Serie is er nóg een productie in de maak bij Netflix over Frank Lammers' personage Ferry Bouman. Ferry 2 komt binnenkort naar de streamingdienst en de eerste beelden zijn inmiddels onthuld.

Ferry Bouman kennen we uit de Nederlandse hitserie Undercover en omdat hij zó geliefd is bij kijkers, maakte Netflix nog veel meer over het personage.

Cast
Zo verscheen er al een serie en een film. Nu is het tijd voor nog meer Ferry Bouman, dus komt Ferry 2 binnenkort naar de streamingdienst. De cast is nu bekendgemaakt.

Natuurlijk zien we Frank Lammers terug in zijn vertrouwde rol en zien we ook Huub Smit terug in de film. Daarnaast zijn er een hoop nieuwe gezichten bij gekomen, onder wie Tobias Kersloot, Marouane Meftah en Jonas Smulders.

Crimineel verleden
Daarnaast spelen ook Aiko Mila Beemsterboer, Hamza Othman, Kendrick Etmon en Charlie-Chan Dagelet rollen in de nieuwe film. De eerste beelden zijn zojuist gedeeld:



Ferry 2 speelt zich af na het laatste seizoen van Undercover en volgt Ferry tijdens zijn 'teruggetrokken leven' ver van huis. Zijn verleden achtervolgt hem en het is al snel de vraag of hij zijn criminele bestaan echt achter zich kan laten. De film is dit jaar nog te zien.

NieuwsFilm

meest populair