'Deadpool & Wolverine'-kostuum van Hugh Jackman in volle glorie onthuld

'Deadpool & Wolverine'-kostuum van Hugh Jackman in volle glorie onthuld

En duidelijkheid over de wel of niet aanwezigheid van een specifiek personage...

Deadpool & Wolverine zal binnen enkele maanden in de bioscoop verschijnen, het Marvel-multiversum naar een onbekend en onverwacht terrein brengen en de geschiedenis van Fox wissen.

Waar vele fans reikhalzend naar uitkijken, is de terugkeer van Hugh Jackman als Logan/Wolverine in een gloednieuw en accuraat kostuum.

Merchandise
Afgezien van één foto die werd vrijgegeven toen de film in productie was, hebben we tot nu toe geen glimp opgevangen van de nieuwe outfit.

Maar tijdens de CinemaCon-conventie van deze week in Las Vegas is een promotiebeker gevonden die een officiële blik werpen op Jackman in zijn blauw-gele kostuum, compleet met klauwen én het beroemde masker.

Jean Grey
Verder wordt het een enorme verrassing welke oude personages uit de vorige 'X-Men'-franchises er op gaan duiken. In ieder geval niet Juggernaut, maar we kunnen er bij deze nog iemand anders aan toevoegen.

Voormalig 'Jean Grey'-vertolker Famke Janssen reageert kort maar krachtig op de vraag of we haar kunnen verwachten: "Nee, ik zit er niet in".NieuwsFilm

meest populair