Sarah Jessica Parker voert haar dochters met opzet cake en koekjes

Sarah Jessica Parker voert haar dochters met opzet cake en koekjes

Sarah Jessica Parker voedt haar dochters bewust met cake en koekjes, ondanks de heersende suikertrend.

Het lijkt een scenario uit Hocus Pocus, maar toch is het verhaal waar: Sarah Jessica Parker voert haar dochters met opzet cake en koekjes. En dat in een wereld waarin suiker in de ban wordt gedaan.

De 59-jarige ster uit Hocus Pocus, Sex and the City, Ed Wood en Footloose heeft een zoon en twee dochters met collega-acteur Matthew Broderick. Hier in een recent interview met podcast Ruthie's Table 4 lichtte ze toe waarom ze niet strenger is in het dieet van haar 14-jarige tweelingdochters.

Voeding is geen vijand
Sarah Jessica Parker vertelde dat zij vroeger geen toetjes, koekjes of chocola mochten - en dat had gevolgen. Ze zei: "Het eerste wat wij allemaal deden toen wij uit huis gingen was cake en koekjes kopen. Dat wil ik niet voor mijn meiden."

Ze vervolgde met: "Ik heb meiden. Ik wil niet dat zij voeding zien als een vijand. In mijn huis hebben we cake en koekjes. We hebben alles. Ik denk dat je daardoor een betere relatie hebt met voeding. Mijn dochters hebben het lijf dat ze hebben. Ik hoop dat ze gezond zullen zijn, atleten zullen zijn en genieten van eten."

Als gezin samen eten
Ze vertelde ook dat zij en haar man bijna altijd zelf koken en weinig afhalen of uit eten gaan. Ze plannen hun werk goed rond het gezin. Ze zei: "Het klinkt saai, maar onze gesprekken gaan vaak over eten en we eten als gezin samen. Onze kinderen zeggen dat ze boffen."



In de YouTube-video van Page Six staat een stukje uit die podcast.

NieuwsFilm

meest populair