'Transformers G.I. Joe'-film officieel aangekondigd door Paramount

'Transformers G.I. Joe'-film officieel aangekondigd door Paramount

Aan het einde van Rise of the Beasts werd er al naar gehint, maar nu gaat het ook echt gebeuren.

Crossovers tussen G.I. Joe en de Transformers zijn niet nieuw: met name in verschillende comic-reeksen hebben de twee franchises elkaar al getroffen. Maar live-action? Dat is een ander verhaal.

Aan het einde van de meest recente Transformers-film Transformers: Rise of the Beasts werd beloofd dat de twee teams elkaar eindelijk zouden ontmoeten, maar nu wordt die belofte ook ingelost.

Eindelijk!
Paramount heeft namelijk officieel aangekondigd dat er een Transformers/GI Joe-film in de maak is.

Details zijn nog schaars, maar we weten wel dat Steven Spielberg uitvoerend producent is. Een regisseur is nog niet gevonden, ondanks dat Rise of the Beasts-regisseur Steven Caple Jr het idee in zijn film verwerkte.

In goede handen
Naast Spielberg keren ook producenten Lorenzo di Bonaventura, Mark Vahradian, Michael Bay, Tom DeSanto en Don Murphy terug.De film maakt onderdeel uit van een deal die di Bonaventura's productiemaatschappij Melrose Lot sloot met Paramount Pictures.

Veel aankondigingen
Verwacht de komende maanden meer nieuws over deze langverwachte crossover-film, want er is nog een hele hoop niet bekend!De Transformers GI Joe-film moet ergens in 2026 verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair