'The Fall Guy' gaat een volledig nieuwe aftitelingscredit introduceren

'The Fall Guy' gaat een volledig nieuwe aftitelingscredit introduceren

Het stuntgenre wordt nog wat uitgebreider belicht in, hoe toepasselijk, een project over stunts...

We hebben het allemaal wel eens voorbij zien komen na afloop van een film, de Stunt Coördinator en mensen die simpelweg de stunts uitvoeren. Maar er zijn ook altijd creatievelingen die de hele choreografie bedenken en deze krijgen nu een aparte benoeming.

Want de 'Screen Actors Guild en Directors Guild of America' heeft namelijk de gloednieuwe credit Stunt Designer goedgekeurd en Chris O'Hara heeft de eer om deze als eerste in een aftiteling te mogen gaan dragen.

Geen betere titel om te debuteren
Dit wordt de aftiteling van David Leitch zijn aanstaande liefdesbrief aan het vak, The Fall Guy met Ryan Gosling en Emily Blunt in de hoofdrollen.

"Stuntontwerpers zijn de architecten achter alles en verdienen veel meer erkenning voor hun bijdragen. Dit markeert een baanbrekende stap en maakt hopelijk de weg verder vrij voor ons in de industrie", aldus Leitch.

Vanaf volgende maand in de bioscoop
Wanneer acteur Tom Ryder (Aaron Taylor-Johnson) wordt vermist tijdens filmopnames, schakelt regisseur Jody Morena (Blunt) de hulp in van haar ex, de voormalige stuntman Colt Seavers (Gosling). Naast stunts op de set moet hij nu ook gaan stunten in het echte leven om een samenzwering op te lossen en de liefde van zijn leven terug voor hem zien te winnen.NieuwsFilm

meest populair