Jared Leto wordt vergeleken met Jesus en vindt dat helemaal niet erg

Jared Leto wordt vergeleken met Jesus en vindt dat helemaal niet erg

Jared Leto ziet de humor in van online vergelijkingen met Jezus en vindt de memes prima.

Jared Leto heeft een bijzondere verschijning met zijn atletische bouw en lange haren en baard. En hij ziet de memes op social media. Online worden vergelijkingen getrokken met hem en het bijbelfiguur Jesus.

In gesprek met People bij de iHeart Music Awards zegt de 52-jarige ster uit Morbius en The Suicide Squad hier over de grapjes: "Hij is een klassieker. Het had erger kunnen zijn. Mensen hadden me kunnen vergelijken met Ronald McDonald ofzo."

Grapjes zijn prima
Ook vertelde hij: "Er is een grappige meme van een Braziliaanse grootmoeder die een foto van mij op haar koelkast heeft hangen. Ze denkt dat ik die man ben."

Jared vindt de grapjes niet erg. Beiden blijken dus dubbelgangers van elkaar. Jared lijkt overigens ook op Scott Disick, een ex van Kourtney Kardashian. Ook die vergelijking vindt hij helemaal prima, omdat hij dan een steenrijke familielid zou hebben.

Filmen en optreden
Jared werkt op het moment aan een nieuw deel van de Tron-films. Ook is hij op wereldtournee met zijn band Thirty Seconds to Mars. Daarover zei hij: "Mijn broer en ik hebben de band al zo'n 20 jaar. Concerten geven is een droom. Er is iets met deze shows. Het publiek is geweldig." Hij vertelt meer in de YouTube-video.NieuwsFilm

meest populair