De slechtste film van Kristen Stewart is 'The Messengers', en haar beste heet...

De slechtste film van Kristen Stewart is 'The Messengers', en haar beste heet...

Stewart ken je misschien alleen van 'Twilight', maar de actrice heeft in recente jaren in veel topfilms gespeeld.

De carrière van Kristen Stewart is tot nu toe zeer fascinerend geweest. Ze brak natuurlijk door met haar rol in de Twilight-films en werd lange tijd weggezet als actrice die enkel in zulk soort films kan spelen. De afgelopen jaren heeft de topactrice -net als Twilight-co-ster Robert Pattinson- het tegendeel bewezen.

Ter ere van Stewarts nieuwe film Love Lies Bleeding kijken we terug op haar best en slechtst ontvangen films tot nu toe.

The Messenger
Voordat ze de hoofdrol in de Twilight-films bemachtigde, was Stewart te zien in de horrorfilm The Messenger. In de film maakt de familie Solomon de keuze om van de grote stad naar een boerderij op het platte land te verhuizen.

Kort na aankomst zien de tiener Jess Solomon (Kristen Stewart) en haar jongere broer angstaanjagende verschijningen en ondergaan ze aanvallen van een bovennatuurlijke bron. Het is aan Jess om haar familie te waarschuwen voordat het te laat is. De film staat op een 11% op Rotten Tomatoes en is daarmee de slechtst beoordeelde film van Stewarts carrière.

Love, Antosha
Stewarts best beoordeelde film op Rotten Tomatoes is de documentaire Love, Antosha. Deze film gaat over acteur Anton Yelchin die in 2016 op 26-jarige leeftijd kwam te overlijden wegens een ongeluk. Stewart en Yelchin hadden kort een relatie nadat ze elkaar ontmoetten tijdens de opnames van de film Fierce People.


Via Yelchins dagboeken en andere geschriften en interviews met zijn familie, vrienden en collega's kijkt regisseur Garret Price met Love, Antosha niet alleen naar Yelchins carrière, maar naar een breder portret van de man.

Love Lies Bleeding
Stewart heeft in recente jaren bewezen dat ze veel meer is dan 'het meisje uit Twilight'. Denk alleen al aan haar acteerwerk in topfilms als Spencer, Certain Women en Crimes of the Future. Gek genoeg is Stewarts best beoordeelde speelfilm ook haar allernieuwste film: Love Lies Bleeding.


De film heeft namelijk een score van 94% op Rotten Tomatoes. Ze speelt in de film een sportschool-manager genaamd Lou wiens leven compleet verandert wanneer ze bodybuildster Jackie ontmoet. Love Lies Bleeding draait nu in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair