3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Mandy (2018)
Regie: Panos Cosmatos | Cast: Nicolas Cage, Andrea Riseborough, Olwen Fouéré, e.a. | Te zien op: Prime Video
Red en Mandy leven een vredig bestaan in de bossen. Als hun toevluchtsoord wordt verstoord door een gestoorde hippiesekte geleid door Jeremiah, belandt Red in een fantasmagorische trip doordrenkt met bloederige wraak en doorspekt met vuur. Een zinderende wraakactie volgt.



Us (2019)
Regie: Jordan Peele | Cast: Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss, e.a. | Te zien op: iTunes / Pathé Thuis
Adelaide en haar man nemen hun kinderen mee naar het strandhuis van haar familie voor een gezellige familievakantie. Eenmaal gearriveerd, heeft Adelaide al snel door dat er iets niet klopt. Haar gevoel wordt bevestigd wanneer er 's avonds ineens griezelige dubbelgangers van haar gezin op de oprit staan. Dit blijkt het begin van een gewelddadige confrontatie tussen de onder- en bovenwereld.



Split (2016)
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, e.a. | Te zien op: Netflix / SkyShowtime
Kevin is een man met meerdere identiteiten. Het ene moment is hij een slissend kind, het andere moment een keurige dame. Al zijn persoonlijkheden worden echter langzaam verdrongen door een nieuw en levensgevaarlijk gedaante: het Beest. Wanneer Kevin op klaarlichte dag drie tienermeisjes kidnapt met het plan om hen op te offeren aan het Beest, moeten zij vechten voor hun leven.



NieuwsFilm

meest populair