Linda Hamilton helemaal klaar met 'Terminator'-films

Linda Hamilton helemaal klaar met 'Terminator'-films

De opnames van Terminator: Dark Fate waren behoorlijk zwaar voor de actrice.

Het lijkt er sterk op dat we actrice Linda Hamilton nooit meer de rol van Sarah Connor zullen zien spelen.

Hamilton speelde de rol voor het eerst in bijna 30 jaar in Terminator: Dark Fate uit 2019, maar daar lijkt het ook écht bij te blijven.

Goed antwoord
Tijdens een interview met The Hollywood Reporter werd Hamilton gevraagd naar haar iconische rol en wat waarschijnlijker is: dat A.I. de nieuwe Terminator-film schrijft of dat ze terugkeert als Sarah Connor.

De altijd vrij sarcastische Hamilton had er een duidelijk antwoord op: "A.I. kan de nieuwe Terminator-film schrijven, maar dan moeten ze me wel omleggen voordat de opnames beginnen. Dat is het beste scenario."

Geen spijt
Toen de actrice vervolgens werd gevraagd of het dus gedaan was na Dark Fate, antwoordde ze met:"Schiet me maar neer! Ik ben blij dat ik het heb gedaan, maar...."

Zwaar gevallen
Ze vervolgde met:"Ik heb niet snel spijt. Uiteindelijk hebben we eerder spijt van wat we niet hebben gedaan, en niet van wat we wel hebben gedaan. Ik ben blij dat ik die film heb gedaan. Ik vond regisseur Tim Miller geweldig en de andere actrices ook. En hoewel ik niet kan zeggen dat ik van de film houd, maar dat komt omdat ik er verbonden mee ben. Ik heb 'm maar één keer gezien, maar vond 'm te gehaast. Het was echter zowel een geweldige tijd in mijn leven, maar ook een verschrikkelijke tijd.Ik was 63 jaar tijdens de opnames, en die waren heel zwaar. Elke dag was als een triatlon. Veel zwemmen, en heel veel rennen. Ik heb wel 40 boeken tijdens de opnames gelezen, omdat ik alleen maar kon liggen wanneer de dag voorbij was.

Linda Hamilton is volgend jaar te zien in het laatste seizoen van Stranger Things.

NieuwsFilm

meest populair