Drew Barrymore startte als baby voor de camera, maar haar eigen dochters verbiedt zij dat

Drew Barrymore startte als baby voor de camera, maar haar eigen dochters verbiedt zij dat

Drew Barrymore wil niet dat haar dochters al op jonge leeftijd de showbusiness ingaan.

Drew Barrymore weet één ding zeker: Haar dochters mogen nog niet de showbusiness in. En dat terwijl de actrice uit Charlie's Angels al sinds baby af aan in de reclame- en filmwereld werkt.

Het ligt niet aan de interesse van haar meiden van 10 en 11 jaar oud. De 49-jarige actrice vertelde in een interview met People hier: "Mijn kinderen vragen steeds of het mag. Ze willen graag in een film of op social media verschijnen of willen zingen."

In de showbusiness
Ook zei ze: "Maar ik zeg dan steeds dat theater op school en in schoolvakanties voldoende is tot ze er aan toe zijn. Ik zeg dat ik het specifieke antwoord niet weet, maar dat het draait om een gevoel dat ze er klaar voor zijn. Dan krijgen ze al mijn steun."

Drew komt uit een familie van acteurs. In de onderstaande YouTube-video van People vertelde ze meer over hen. Daarnaast bekende zij: "Mensen vragen wanneer mijn kinderen gaan starten, maar ik krijg daar een verdrietig gevoel bij. En dat terwijl ik gek ben op de showbusiness."

Familie vol verslavingen
Ze zei ook over diezelfde familie die zware verslavingen had: "Mijn familie kon geen maat houden, dus ben ik het meest trots op het feit dat ik ben afgekickt. Ik voel me erg verantwoordelijk voor de familienaam en vind dat slecht gedrag bij mij stopt."



NieuwsFilm

meest populair