2025-film 'Avatar: The Last Airbender' (niet van Netflix) onthult werktitel

2025-film 'Avatar: The Last Airbender' (niet van Netflix) onthult werktitel

De film gaat over Aang en zijn vrienden na de gebeurtenissen van de originele serie.

De live-action Avatar: The Last Airbender doet het momenteel goed op Netflix, maar we mogen niet vergeten dat er ook nog films aankomen. De makers van de originele serie zijn namelijk betrokken bij verschillende animatiefilmprojecten.

De eerste daarvan heeft nu een werktitel gekregen. Tijdens hun persconferentie op CinemaCon in Las Vegas kondigde Paramount aan dat de film Aang: The Last Airbender genoemd wordt, en er is meer.

Cast
Er is zelfs een deel van de cast aangekondigd. Eric Nam zal de stem van Aang op zich nemen, en niemand minder dan Dave Bautista zal hetzelfde doen voor een "originele slechterik".

Aang: The Last Airbender gaat over Aang en zijn vrienden als jongvolwassenen, na afloop van de originele serie. De film wordt geregisseerd door Laurent Montgomery, in samenwerking dus met Michael DiMartino en Bryan Konietzko.

Andere projecten
Intussen worden er nog meer films gemaakt. Nickelodeon heeft speciaal daarvoor 'Avatar Studios' opgericht. Maar de eerste is dus Aang: The Last Airbender, en verwacht wordt dat die in 2025 uitkomt.NieuwsFilm

meest populair