Rebecca Fergusons recente verhaal over 'idiote acteur' krijgt een staartje

Rebecca Fergusons recente verhaal over 'idiote acteur' krijgt een staartje

De geliefde actrice noemde geen naam, waardoor haar fans nu op zoek gaan naar de dader.

Eind februari kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Rebecca Ferguson. De actrice liet toen weten dat ze zo werd gekleineerd door een beroemde acteur dat ze in huilen uitbarstte. Dit verhaal krijgt nu nog een staartje.

De geliefde actrice liet weten dat ze nooit meer zal samenwerken met deze persoon, die ze een 'absolute idioot' noemt. Ferguson geeft de naam van deze acteur wel niet vrij, waardoor veel mensen nieuwsgierig zijn geworden naar de identiteit van de acteur.

Probleem
Ferguson liet al eerder weten dat het niet gaat om Tom Cruise of Hugh Jackman, maar aangezien de actrice de nodige blockbusters heeft gemaakt doen nu allerlei namen op internet de ronde. De Dune-actrice laat zich er nu opnieuw over uit.

"Het doel van dat interview was niet om op zoek te gaan naar deze persoon. Ik kan begrijpen dat mensen daar interesse in hebben, maar dat was niet het punt. Ik wilde gewoon aangeven dat dat een keerpunt was in mijn carrière en ik sindsdien flink gegroeid ben".

Telefoontjes
Ferguson vervolgt: "Na dit interview werd ik opgebeld door allerlei geweldige collega's die mij zeiden: "Begrijp je wat je nu gedaan hebt?" Ik had er eerlijk gezegd niet bij stil gestaan en het was niet de bedoeling om geruchten de wereld in te helpen".


"Ik wilde gewoon eerlijk zijn en ik ben niet bijzonder bezorgd over de reacties hierop. Dit is mijn verhaal. Alle goede en leuke mensen met wie ik gewerkt heb hoeven zich geen zorgen te maken!"

NieuwsFilm

meest populair