Zendaya vindt de aandacht voor haar hoofdrol in 'Challengers' eng: "Het idee dat ik krimp"

Zendaya vindt de aandacht voor haar hoofdrol in 'Challengers' eng: "Het idee dat ik krimp"

Zendaya is bezig met een nieuwe carrièrefase als hoofdrolspeelster in de film "Challengers", wat haar veel stress oplevert.

Zendaya gaat een nieuwe fase in met de bioscoopfilm Challengers - en dat vindt de actrice uit Dune en Spiderman best spannend.

Hier in gesprek met Vogue vertelde de 27-jarige ster over haar hoofdrol: "Als ik momenten heb in mijn carrière zoals de eerste keer dat ik een hoofdrol heb in een bioscoopfilm, dan heb ik het idee dat ik krimp. Ik kan dan niet genieten van de dingen die ik meemaak."

Erg veel stress
Ze zei over de aandacht van de pers en het publiek bij de premières: "Ik ben erg gespannen en ik denk dat ik dat al vanaf kind af aan heb, omdat ik geen dingen heb kunnen uitproberen. Ik wou dat ik naar school was gegaan."

Over haar voorgaande rollen vertelde Zendaya: "Ik speel altijd dat ik op een middelbare school zit. Maar ik heb nooit college doorlopen. Het was daarom verfrissend om iets anders te doen al was dat eng."

Ben volwassen
Ze vulde aan met: "Ik hoop dat mensen me nu zien als iemand van mijn leeftijd. Iemand die kinderen kan hebben, want vrienden van mijn leeftijd krijgen die kinderen ook." Ze vertelt meer in de YouTube-video van Vogue.NieuwsFilm

meest populair