Geena Davis legt uit waarom zij en Alec Baldwin niet in 'Beetlejuice 2' zitten

Geena Davis legt uit waarom zij en Alec Baldwin niet in 'Beetlejuice 2' zitten

Ze heeft een hele goede reden die echter niet lijkt te gelden voor Michael Keaton...

Meer dan 35 jaar na de release van Beetlejuice (1988) keert Michael Keaton eindelijk terug naar de titulaire rol in Beetlejuice Beetlejuice.

De eerste trailer werd vorige maand uitgebracht en fans zijn enthousiast om enkele van de oorspronkelijke hoofdrolspelers terug te zien komen.

Twee belangrijke personages absent
Zo zijn naast Keaton ook Winona Ryder en Catherine O'Hara weer van de partij als Lydia en Delia Deetz. Je zou verwachten dat het geestenduo Adam & Barbara (Alec Baldwin & Geena Davis) dus eveneens aansluit.

Dat laatste gaat echter niet gebeuren, want Davis sprak onlangs met 'Entertainment Tonight' en bevestigde hun afwezigheid in het vervolg:

"Hadden jullie dat verwacht? Nee, we zitten er niet in, omdat mijn theorie is dat geesten niet ouder kunnen worden. Bij Michael is dat anders, want die leek door al die make-up in het origineel al bijna 150 jaar oud".

Vanaf september in de bioscoop
Na een onverwachte tragedie woont de familie Deetz nog steeds in Winter River. Lydia's leven wordt op zijn kop gezet wanneer haar rebelse dochter Astrid (Jenna Ortega) de mysterieuze portaal opent en het slechts een kwestie van tijd is totdat iemand de naam van Beetlejuice drie keer zegt en de ondeugende demon terugkeert om zijn eigen chaos te ontketenen!NieuwsFilm

meest populair