IMDb-ranking explodeert: Scarlett Johannsons nieuwe film stijgt bijna 43000(!) plekken

IMDb-ranking explodeert: Scarlett Johannsons nieuwe film stijgt bijna 43000(!) plekken

'Fly Me to the Moon' vliegt letterlijk en figuurlijk de top 20 in.

Het is altijd interessant om te kijken naar de 'most popular movies' lijst op IMDb, om erachter te komen welke films op dit moment populair zijn. Een film staat enorm hoog nadat deze maar liefst bijna 43000(!) plekken steeg.

Het gaat hier om de nieuwe film met Scarlett Johansson, genaamd Fly Me to the Moon. De actrice is al decennia lang een van de grootste namen in Hollywood, maar zij is niet de enige ster in de film. Andere hoofdrollen worden ingevuld door o.a. Channing Tatum en Woody Harrelson.

Verhaal
De film, die voorheen nog ging onder de titel Project Artemis, gaat over het marketings-talent Kelly Jones (Johansson), die de opdracht krijgt om een maanlanding in scène te zetten. De NASA wil namelijk voorkomen dat de missie naar de maan mislukt, maar mocht dat gebeuren dan hebben ze een 'back up plan'.

Ongeveer een week geleden verscheen de trailer, die binnen de kortste keren meer dan 1,2 miljoen keer werd bekeken. Ook de Nederlands ondertitelde trailer deed het goed en staat voorlopig op 600.000 views, maar de IMDb-ranking zorgt nog wel voor de grootste verassing.

Populair
Sinds de trailer verscheen is Fly Me to the Moon de top 20 populairste films op IMDb binnen geknald. De aanstaande blockbuster staat nu namelijk op plek 12 nadat deze maar liefst 42773 plekken steeg!


Het komt wel eens voor dat een film enkele tientallen of zelfs honderden plekken stijgt maar tienduizenden plekken komt zo goed als nooit voor. In juli zal de nu al zo populaire film in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair