'Deadpool & Wolverine' is "geen Deadpool 3" volgens regisseur

'Deadpool & Wolverine' is "geen Deadpool 3" volgens regisseur

Shawn Levy zegt dat hij niet probeert de eerste twee 'Deadpool'-films te kopiëren.

Eind deze week kwam de CinemaCon te einde in Las Vegas. Ook van Marvel's Deadpool & Wolverine kon een glimp worden opgevangen. Tijdens het evenement sprak regisseur Shawn Levy ook over waarom zijn nieuwe film niet Deadpool 3 is.

Regisseur Levy benadrukt dat hij vooral niet de eerste twee films na wilde bootsen. Hij zag dit juist als een kans voor een nieuw avontuur van de twee personages.

"Geen Deadpool 3"
Zo legt hij uit: "Het gaf me ook een kans. Het is de derde Deadpool-film, maar het is niet Deadpool 3. Het is iets anders dat heel erg Deadpool & Wolverine is."

Deadpool & Wolverine is geschreven en geregisseerd door Shawn Levy. Deadpool en Deadpool 2 schrijvers keerden ook terug om bij te dragen aan het script.

Cameo geruchten
De geruchten rondom wie er allemaal in de film zullen verschijnen doen ook al een tijdje de ronde. Nu doken weer berichten op over een mogelijke cameo van de immens populaire Taylor Swift.


Of de derde Deadpool echt zoveel afwijkt van de eerdere delen, kunnen we zien in juli. Want dan verschijnt Deadpool & Wolverine in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair