Michael J. Fox over fysieke uitdaging temidden van Parkinson: Gebeuren ook goede dingen

Michael J. Fox over fysieke uitdaging temidden van Parkinson: Gebeuren ook goede dingen

Michael J. Fox lijdt aan de ziekte van Parkinson, maar blijft positief en actief in zijn werk.

Michael J. Fox is ongeneeslijk ziek. Hij lijdt aan de ziekte van Parkinson en heeft die diagnose al 30 jaar. Toch is de ster uit Back to the Future en Family Ties er nog steeds.

Bij een recent evenement van zijn Parkinsonfonds vertelde hij hier aan People wel dat het niet zo goed gaat met hem. Hij zei: "De laatste tijd waren er veel fysieke uitdagingen. Veel dingen gebeurden, zoals een film, een documentaire en veel verplichtingen."

Veel werk verricht
Hij vervolgde met: "Veel dingen kosten veel moeite. Het was een zwaar jaar, maar een goed jaar. Met de hulp van mijn familie en de mensen met wie ik samenwerk, kon ik die uitdagingen aan. Ik kon daaraan voorbij gaan en nieuwe ervaringen opdoen."

Michael bleef onverminderd positief en zei: "Het gaat erom om nieuwe ervaringen te blijven hebben. We proberen ervaringen te hebben die ons vooruit krijgen, zoals met dit fonds. Mijn dochter gaat trouwen, fijne dingen gebeuren en het leven is goed."

Meer werk van hem
Michael J. Fox maakte laatst een documentaire over zijn leven met Parkinson, genaamd Still. Als stemacteur werkte hij aan Stuart Little en See You Yesterday. En hoewel zijn gezondheid verder verslechtert, blijft hij genieten waar dat kan.



In de YouTube-video van CBS Mornings vertelt Michael J. Fox meer over zijn fonds.

NieuwsFilm

meest populair