Angelina Jolie zet haar jongste dochter al aan het werk in de showbusiness

Angelina Jolie zet haar jongste dochter al aan het werk in de showbusiness

Angelina Jolie's dochter helpt als een strenge assistent bij de productie van de nieuwe Broadway-musical.

Een paar dagen geleden ging de nieuwe Broadway-musical The Outsiders in première. Dat was een moment om trots te zijn voor Angelina Jolie.

De 48-jarige ster trad namelijk niet alleen op als producer. Haar 15-jarige dochter Vivienne hielp mee met produceren en werkte nauw samen met Angelina. En gemakkelijk was die samenwerking niet, bekende Angelina met een lach.

Strenge assistent
Hier in het artikel van People vertelde Angelina namelijk dat haar kind erg aanwezig was. Op de vraag wie de grootste fan is van de musical, antwoordde Angelina: "Viv. Absoluut Viv."

Ze vervolgde over de samenwerking: "Ze corrigeerde me. Ze zei dan: 'Heb je de memo niet gelezen? We moeten dit doen. We moeten dit doorlopen'. Ze is een strenge assistent. Ze neemt dit erg serieus."

Vaker samenwerken
Angelina laat haar kinderen wel vaker meewerken aan producties. Als ze interesse tonen, is dat een mooi leermoment, vindt ze. The Outsiders is ook verfilmd. De film uit 1983 is geregisseerd door Francis Coppola met een reeks sterren als Tom Cruise, Diane Lane en Patrick Swayze.



NieuwsFilm

meest populair