Olivia Williams over haar vreselijke 'Friends'-ervaring: "De alarmbellen gingen af"

Olivia Williams over haar vreselijke 'Friends'-ervaring: "De alarmbellen gingen af"

De actrice vond een producent niet erg netjes en moest haar uiterlijk aanpassen.

Friends is en zal altijd een van de geliefdste series blijven. Iedereen kent natuurlijk de hoofdrolspelers, maar ook doken er meer dan genoeg andere sterren op in de populaire sitcom. Niet iedereen heeft hier echter van genoten.

In de serie maakten acteurs als Bruce Willis, Brad Pitt en Gary Oldman een verschijning. Ook Olivia Williams, o.a. bekend van de succesvolle The Crown-serie en films als The Father, wist een cameo te bemachtigen, maar blikt hier niet met veel plezier op terug.

Reactie
Het gaat hier over de episode 'The One with Ross's Wedding', waarin Williams te zien is als het bruidsmeisje Felicity, die een oogje heeft op Joey. Hoewel dit wel als een grappige scène klinkt en dit ook zo overkomt, vond Williams het zelf niet geweldig.

Zo zegt ze: "Ik ging naar de filmset met een andere fantastische actrice, die in de episode een cameo had als de 'Old Woman'. Ze was top, maar een producent die ik niet bij naam zal noemen brulde op haar en schreeuwde: 'Je bent totaal niet grappig!'"

Meer
Williams vervolgt: "Zij was de volgende dag dan ook niet meer te herkennen. Dat was voor mij al de eerste alarmbel, maar daar bleef het niet bij. 'Friends' was uitgegroeid tot een echt merk waarbij iedereen er perfect uit moest zien".


"Daar hoort een specifieke look bij: je kapsel, de make-up en zelfs de vorm van je wenkbrauwen. Ik had eigenlijk willen vermijden dat die van mij 'uitgedund' zouden worden, maar dit moest gebeuren. Dus ja, het was geen geweldige ervaring..."

NieuwsFilm

meest populair