3 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

3 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt sinds vorig jaar de content van de populaire streamingdienst SkyShowtime gratis aan zijn klanten aan.

Ziggo werkt sinds vorig jaar samen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen nu toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze drie goede films kun je nu gratis op SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.

In Bruges (2008)
Regie: Martin McDonagh | Cast: Colin Farrell, Brendan Gleeson, Clémence Poésy, e.a. | Kijk direct
Nadat een klus in Londen volledig uit de hand loopt, worden de Ierse huurmoordenaars Ken en Ray door hun baas naar Brugge gestuurd. Daar moeten zij zich schuilhouden in een bed-and-breakfast tot nadere orders. Voor de gangsters is Brugge totaal onbekend terrein. Ondanks hun opdracht, raken Ken en Ray betrokken bij allerlei gevaarlijke verwikkelingen.



Fear (1996)
Regie: James Foley | Cast: Reese Witherspoon, Mark Wahlberg, Alyssa Milano, e.a. | Kijk direct
De zestienjarige Nicole, een keurige meid, gaat met haar beste vriendin naar een feestje en ontmoet daar de even knappe als geheimzinnige David. Haar vader heeft direct door dat het foute boel is. Wanneer Nicole het later met David uitmaakt, blijkt hij nog gelijk te hebben ook. Het ooit zo charmante vriendje verandert in een moordlustig monster.



Asteroid City (2023)
Regie: Wes Anderson | Cast: Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, e.a. | Kijk direct
1955. In een Amerikaans woestijnstadje vindt een conventie plaats voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders bij elkaar komen voor kameraadschap en een wetenschappelijke competitie. Het programma wordt echter even gruwelijk als spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.



NieuwsFilm

meest populair