Makers 'Jurassic World 4' vinden hun "Chris Pratt" voor Scarlett Johansson

Makers 'Jurassic World 4' vinden hun "Chris Pratt" voor Scarlett Johansson

En deze bron is iets betrouwbaarder dan die van gisteren...

Bronnen binnen 'Deadline' melden dat er een acteur in gesprek is met Universal Studios om de andere hoofdrol gaan spelen tegenover Scarlett Johansson in het aankomende project Jurassic World 4.

Zij vervangen Chris Pratt en Bryce Dallas Howard die niet meer terugkeren. De regie ligt in handen van filmmaker Gareth Edwards (Godzilla, Rogue One, Godzilla: King of the Monsters, The Creator).

Opkomend talent
Het gaat om Jonathan Bailey die al sterke banden heeft met Universal Studios, aangezien hij ook zal verschijnen in de bewerking van Wicked welke tweedelig verschijnt, te beginnen met deel één in november.

Daarnaast werkt Bailey ook mee aan Fellow Travellers. Deze gelimiteerde serie leverde hem een 'Critics Choice Award' en nominatie voor een 'Emmy' op voor zijn vertolking van het personage Tim Laughlin.

Nieuwe cast en frisse start voor de franchise
De vierde 'Jurassic World' moet naar verluidt Jurassic City gaan heten. Laten we hopen dat het in ieder geval wat beters wordt dan onderstaande trailer voor een low-budget project uit 2015. Geniet mee met de beelden:NieuwsFilm

meest populair