Liam Neeson krijgt hulp van legendarische strandbabe in 'Naked Gun'-reboot

Liam Neeson krijgt hulp van legendarische strandbabe in 'Naked Gun'-reboot

Want bij een stuntelige politieagent hoort natuurlijk ook een flinke stoot sex appeal...

In de geliefde en droogkomische Naked Gun-trilogie (1988-1994) had Leslie Nielsen de ex-vrouw van Elvis, Priscilla Presley, tegenover zich om hem te voorzien van wat, net zo droogkomische, girlpower.

Binnenkort gaat men zich wagen aan een reboot. Dat niveau lijkt onmogelijk te evenaren, maar met iemand als Liam Neeson in de hoofdrol, is het wellicht toch iets om nieuwsgierig naar uit te kijken.

Slowmotion in badpak
En zeker nu bekend is wie hem van tegenspel gaat voorzien, namelijk de legendarische Pamela Anderson die de meesten van ons waarschijnlijk kennen van haar rol als strandwacht in de succesvolle serie Baywatch.

Anderson verscheen als de sexy C.J. Parker tussen 1992 en 1997 in maar liefst 110 afleveringen, dook ook even op in de 2017-remake en speelde daarnaast in bioscoopfilms zoals Scary Movie 3 en Superhero Movie.

Vanaf juli 2025 in de bioscoop
De nieuwe Naked Gun-film wordt geregisseerd door Akiva Schaffer. Het trio dat verantwoordelijk was voor de originele reeks, David Zucker, Jim Abrahams en Jerry Zucker, wordt tot hun grote onvrede niet betrokken.NieuwsFilm

meest populair