Ander boek van 'Harry Potter'-schrijfster J.K. Rowling wordt verfilmd

Ander boek van 'Harry Potter'-schrijfster J.K. Rowling wordt verfilmd

Het magische kinderboek The Christmas Pig van de schrijfster krijgt een verfilming!

J.K. Rowling werd wereldwijd bekend door het grote succes van haar Harry Potter-reeks, maar heeft nog veel meer geschreven buiten Zweinstein om. Een ander boek van de bekende auteur wordt nu verfilmd.

J.K. Rowling kennen veel mensen van haar iconische Harry Potter-boeken, of tegenwoordig ook over de ophef die over de auteur is ontstaan.

The Christmas Pig
De schrijfster behaalde veel succes met de boekenreeks en de filmfranchise die daaruit voortkwam, maar Rowling heeft meer boeken geschreven die iets minder populair zijn bij het publiek.

In 2021 schreef Rowling het kinderboek The Christmas Pig. Volgens Variety wordt dit verhaal nu verfilmd!

Waar gaat het boek over?
Variety meldt dat het project zich bevindt in een 'zeer vroeg stadium', maar de plannen voor een verfilming liggen er zeker, aldus een nieuw rapport. We weten nog niet welke studio The Christmas Pig zal maken, maar gezien de jarenlange samenwerking zou dit best Warner Bros. Pictures kunnen zijn.The Christmas Pig gaat over de jonge Jack die zijn speelgoed verliest op kerstavond nadat zijn stiefzus het uit de auto heeft gegooid. Als vervanger krijgt hij een nieuw stuk speelgoed: Christmas Pig.

NieuwsFilm

meest populair