Slacht Halle Berry in het echt een eekhoorn in haar nieuwe horrorfilm? "Moest realistisch"

Slacht Halle Berry in het echt een eekhoorn in haar nieuwe horrorfilm? "Moest realistisch"

PETA stelt gerust: geen echte dieren geslacht voor horrorfilm 'Never Let Go'.

Waar Jennifer Lawrence met echte dieren oefende voor het villen van een eekhoorn in haar film Winter's Bone, stelde Halle Berry de kijkers van haar nieuwe horrorfilm Never Let Go gerust.

Vorige week vertelde de 57-jarige ster bij de CinemaCon dat ze in survival mode moest voor die filmopnamen. Ze zei hier in het artikel van People: "Ik moest een beetje method acting toepassen. Mijn personage eet insecten en kikkers rauw in het bos."

Villen en slachten
Ze vervolgde met: "Ik moest een eekhoorn villen. Deze dingen waren een uitdaging voor me. Ik moest realistisch overkomen in een wereld die mij vreemd aandoet."

Van de week kon de dierenorganisatie PETA na een gesprek met Alexandre Aja verontruste dierenliefhebbers geruststellen. Deze regisseur maakte al eerder horrorfilms met dieren, zoals Piranha en Crawl en gebruikte alleen realistisch uitziende props. Levende dieren werden dus geen pijn gedaan.

Humane kijk op zaken
PETA schreef: "Kijkers mogen griezelen bij het kijken van Never Let go, maar Alexandre Aja gebruikte movie magic in plaats van een echt denkend en voelend wezen. Never Let Go bewijst weer dat technologie het antwoord is op een humane productie."



Meer in de YouTube-video van Entertainment Tonight.

NieuwsFilm

meest populair