Kit Harington is klaar met heldhaftige rollen en wil nu "antagonistische smerige types" spelen

Kit Harington is klaar met heldhaftige rollen en wil nu "antagonistische smerige types" spelen

En Haringtons nieuwe rol in 'Blood for Dust' is een goed begin.

Game of Thrones-acteur Kit Harington wil zijn heldhaftige rollen loslaten en deelt zijn enthousiasme over zijn nieuwe rol als crimineel in Blood for Dust.

Harington speelt in Blood for Dust de rol van Ricky, een handelaar in wapens en drugs, die werkt voor een kartel.

Smerige types
Ricky had het morele kompas van Jon Snow uit Game of Thrones goed kunnen gebruiken en dat is iets dat Harington graag wilde onderzoeken, vertelt de acteur aan Entertainment Weekly.

"Ik ben niet zo geïnteresseerd in heroïsche rollen, en als ik dat ben, moeten ze behoorlijk antiheld-achtig zijn," aldus Harington.

Foute mensen
"Op dit moment vind ik het gewoon interessanter om naar foute mensen te zoeken." En op basis van de trailer is te zien dat zijn nieuwe rol als Ricky tot deze categorie behoort.



Nadat Cliff (Scoot McNairy) moeite heeft met zijn hoofd boven water houden, gaat hij in op een aanbod van zijn oude roekeloze vriend Ricky en begint hij een leven vol misdaad.

Smerige types
"Ik krijg zelden de kans om de Ricky's van deze wereld te spelen, de antagonistische smerige types en ik was opgewonden om dat te zien tegenover een acteur als Scoot (McNairy)," vertelt Harington.

NieuwsFilm

meest populair