Leonardo DiCaprio als Lex Luthor? In deze 'Superman'-film had het kunnen gebeuren

Leonardo DiCaprio als Lex Luthor? In deze 'Superman'-film had het kunnen gebeuren

Zack Snyder onthult enkele namen waarmee hij destijds contact heeft opgenomen...

Gisteren was het 86 jaar geleden dat Superman zijn stripdebuut maakte en James Gunn vierde dat met een set-foto waarop hij de comic leest samen met David Corenswet en Rachel Brosnahan.

Zij spelen in het DCU's aankomende Superman de rollen van Clark Kent en Lois Lane. Tevens zal Nicholas Hoult zijn opwachting maken als Suups eeuwige aartsvijand Lex Luthor en hij is niet de eerste vertolker.

Bekentenis in de 'Happy Sad Confused'-podcast
Veel acteurs hebben door de jaren heen de geliefde schurk gespeeld bij verschillende regisseurs. En eentje daarvan was Zack Snyder. Die castte uiteindelijk Jesse Eisenberg in Batman v Superman (2016), maar had oorspronkelijk niemand minder dan Leonardo DiCaprio in gedachten:

"Hij had geweldige ideeën, alleen al tijdens de vergadering. Hij kende het materiaal en het karakter en was zelfs degene die mij op het idee bracht om Superman tegen de Justice League te laten vechten. Maar ik denk dat hij op een gegeven moment dacht 'Het past mij niet' en dus afhaakte".

Was wel een betere keuze geweest
De performance van Eisenberg werd overigens niet bepaald enthousiast ontvangen door de fans, vanwege zijn kinderlijke gedrag en rare geluidjes of hinnikjes die hij continu maakte. Hieronder een geinige compilatie:



NieuwsFilm

meest populair