De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Scent of a Woman (1992)
Regie: Martin Brest | Cast: Al Pacino, Chris O'Donnell, James Rebhorn, e.a. | Kijk direct
Scholier Charlie Simms wil tijdens een vakantie wat bijverdienen en laat zich inhuren door de gepensioneerde, blinde kolonel Frank Slade. Hij blijkt nogal een nurk te zijn. Slade neemt Simms mee naar New York City voor een wild weekend waar hij de geneugten des levens najaagt.Lady Bird (2017)
Regie: Greta Gerwig | Cast: Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Timothée Chalamet, e.a. | Kijk direct
Christine, die zichzelf Lady Bird noemt, is een ongemakkelijke puber die binnenkort eindexamen doet. Ze kan niet wachten om te mogen studeren. Het liefst in New York. Het benodigde geld hebben haar ouders echter niet. Haar vader is werkloos, haar moeder hijgt behoorlijk in haar nek. Ze besluit daarom zelf maar haar droom waar te maken.Killer Elite (2011)
Regie: Gary McKendry | Cast: Jason Statham, Clive Owen, Robert De Niro, e.a. | Kijk direct
Ex-marinier Danny moet in actie komen wanneer zijn vriend en mentor Hunter ontvoerd is en dreigt vermoord te worden door een groep huurmoordenaars die geleid wordt door de sluwe Spike. Die meedogenloze crimineel dwingt Danny een moord te plegen. Doet hij dat niet, dan sterft Hunter een ongetwijfeld pijnlijke en tragische dood.NieuwsFilm

meest populair