Bijzondere film met topacteurs Jack Nicholson en Morgan Freeman nieuw op HBO Max

Bijzondere film met topacteurs Jack Nicholson en Morgan Freeman nieuw op HBO Max

In 'The Bucket List' beleven twee zieke mannen een bijzondere reis samen.

HBO Max heeft een interessante film toegevoegd aan zijn catalogus: The Bucket List. In deze sentimentele prent spelen topacteurs Jack Nicholson (The Shining) en Morgan Freeman (Se7en) twee totaal verschillende mannen die samen hun 'bucket list' afwerken.

The Bucket List is een film van regisseur Rob Reiner (The Princess Bride) en verscheen in 2007. Op IMDb is de gemiddelde beoordeling van kijkers maar liefst een 7.4.

Het verhaal
Edward (Nicholson) en Carter (Freeman) zijn allebei terminaal ziek. Ze ontmoeten elkaar in het ziekenhuis, wanneer ze op dezelfde kamer komen te liggen. De mannen kunnen elkaar in eerste instantie niet luchten of zien.

Maar dat verandert wanneer Edward vraagt aan Carter of hij mee wil op een reis om alle leuke dingen te doen die ze nog willen doen voordat ze er niet meer zijn. Carter gaat akkoord en zo beleven de twee een bijzonder avontuur.

Streaming
Toegegeven, The Bucket List is volgens critici niet de beste film ooit, maar vanwege de aanwezigheid van Nicholson en Freeman en het ontroerende onderwerp alsnog de moeite waard.


The Bucket List is vanaf nu dus te streamen op HBO Max. Interesse in deze film? Je kunt hem eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair