Kevin Durand over zijn schurk Proximus Caesar in 'Kingdom of the Planet of the Apes'

Kevin Durand over zijn schurk Proximus Caesar in 'Kingdom of the Planet of the Apes'

Wordt hij net zo memorabel als bijvoorbeeld een Koba of The Colonel?

Kingdom of the Planet of the Apes speelt zich bijna 300 jaar na de gebeurtenissen uit War for the Planet of the Apes (2017) af en introduceert een geheel veranderde wereld vol nieuwe personages.

Eentje van hen wordt Proximus Caesar, de kersverse antagonist uit de langlopende franchise. Deze gaat vertolkt worden door acteur Kevin Durand en hij sprak onlangs met 'GameMe' over zijn karakter:

We moeten er anders naar kijken
Hoewel hij toegeeft dat "hij de slechterik is", wil hij hem niet specifiek omschrijven als regelrechte slechterik: "Hij staat duidelijk aan de kant van de apen, dus hij is bereid alles te doen wat nodig is, op welke manier dan ook, om een toekomst veilig te stellen".

"Vanuit het perspectief van de plot is hij absoluut de schurk, maar ja, als je de film bekijkt, denk je 'Is hij echt zo slecht?' Ik bedoel, hij is absoluut narcistisch, maar weet je, hij is ook gewoon aan het proberen ervoor te zorgen dat zijn soort zal voortbestaan".

Voortzetting van drie generaties
Wes Ball (The Maze Runner) regisseert het nieuwe verhaal. Apen zijn nu dominant op aarde en leven harmonieus met elkaar terwijl mensen zijn gereduceerd tot een leven in de schaduw. Een jonge aap onderneemt een reis die ervoor zorgt dat hij alles wat hij over het verleden weet in twijfel trekt en keuzes maakt die de toekomst voor iedereen zullen bepalen.



NieuwsFilm

meest populair