Johnny Depp zegt blockbusters en grote franchises (definitief?) vaarwel

Johnny Depp zegt blockbusters en grote franchises (definitief?) vaarwel

En dat is natuurlijk slecht nieuws voor een niet nader te noemen studio...

Acteur Johnny Depp krabbelt langzaam uit een diep dal en is na lange tijd weer gespot op een rode loper in Europa. Onlangs was hij bij de Britse première van zijn nieuwste dramafilm Jeanne du Barry.

Velen vragen zich nu af hoe het verder moet met zijn Hollywood-carrière. En afgaande op recente commentaren lijkt deze begraven te blijven.

Tijd voor iets afwijkends
Depp geeft aan dat hij zich in de volgende fase van zijn carrière bevindt en meer op zoek gaat naar origineler materiaal om zo de blockbusters en grote franchises van het wurgende studiosysteem te kunnen vermijden.

In een interview met 'Metro' merkte hij op: "De laatste jaren heb ik een beetje doelloos rondgezworven en met mensen gepraat. En ze willen niet langer meer met drek gevoed worden. Ze zijn blij als ze iets verfrissends of anders ervaren. Dat is ook jouw verantwoordelijkheid als acteur".

Een pauze sinds 2020
Dit zal vooral een klap zijn voor Disney, die Depp als één van de eerste genadeloos lieten vallen toen de ellende met ex-vrouw Amber Heard begon, aangezien die studio maar wat graag een nieuwe Pirates of the Caribbean ziet verschijnen en beseft dat zoiets vrij kansloos is zonder Depp als de geliefde Jack Sparrow. Misschien komt hij nog op zijn woorden terug (geld doet immers veel met een mens), maar voorlopig lijkt hij dus even zijn moeite te willen steken in kleinschaligere originele projecten.NieuwsFilm

meest populair