Marvel Studios geeft 'Deadpool & Wolverine' een nieuwe teaser en pakkende poster

Marvel Studios geeft 'Deadpool & Wolverine' een nieuwe teaser en pakkende poster

De enige film van Marvel Studios in 2024 heet Deadpool & Wolverine: moet wel een knaller worden.

Marvel Studios komt dit jaar maar met één bioscoopfilm. De fans weten dat dit Deadpool & Wolverine is, een film met twee geliefde personages uit de X-Men films die werden gemaakt door de studio 20th Century Studios, ondertussen eigendom van Disney.

Het zijn weer Ryan Reynolds en Hugh Jackman die invulling geven aan de personages Wade Wilson/Deadpool en Logan/Wolverine die we voor het laatst zagen in respectievelijk Deadpool 2 uit 2019 en Logan uit 2018.

Marvel Cinematic Universe
Doordat Marvel Studios sinds 2021 inzet op het Multiverse kunnen Deadpool en Wolverine hun gezicht in het Marvel Cinematic Universe (MCU) laten zien. De grote vraag is nog waar en hoe dat zal zijn, maar dat dit met de nodige (stevige) humor zal gaan is al duidelijk.

Deadpool & Wolverine is geen vervolg op Deadpool 2 en zal bekende en nieuwe personages laten zien. We weten al dat Emma Corrin te zien zal zijn als Cassandra Nova, Morena Baccarin terugkeert als Vanessa en Matthew Macfadyen opduikt als Time Variance Authority-agent Paradox. Ook zien we Negasonic Teenage Warhead, Blind Al, Dopinder en enkele leden van de X-Force terugkeren.

Nieuwe trailer
Kort geleden zagen we nog de eerste teaser trailer en hieronder zie je een nieuw voorproefje voor de Marvel-film. Later vandaag volgt een compleet nieuwe trailer.


Deadpool & Wolverine staat gepland voor eind juli en is uiteraard in de wereldwijde bioscopen te zien, voordat de film op Disney+ verschijnt.

Poster
Hieronder zie je een nieuwe teaserposter met daarop de klauw van Wolverine en een vingertje van Deadpool.NieuwsFilm

meest populair